Huvudstyrelse 2014 kopiera

Årsmöte för medlemmar i Seahawks basket!

17 apr, 2017
Vi vill önska alla våra medlemmar, tränare och vårdnadshavare för våra spelare varmt välkomna till vårt årsmöte fredagen den 21 april på Grand Hotel i Saltjsöbaden.

Lions Cup mellan Seahawks 03/04 och Djursholm Indians.

17 apr, 2017
Matchen slutade med vinst till Seahawks med resultatet 48-38

Seahawks på sociala medier.

19 mar, 2017
Följ oss gärna i våra sociala medier på Facebook och Instagram. Där hittar du alltid de senaste om vad som händer inom basketsektionen! Läs mer

Christmas basketball

10 dec, 2016
Den 17:e december välkomnar vi Finland warriors som kommer att spela match mot Seahawks P02. Från klockan 13.30 kommer basketaktiviteter anordnas i Tippenhallen för barn o unga upp till 14 år! Varmt välkomna,

Mera nyheter i Klubbshopen

19 okt, 2016
Sm square saltsjobaden 138164 2
Nu kan du kolla in alla nyheter i vår Klubbshop.

Rabatt på Fotbollsskor

16 mar, 2017
Sm square fotbollssskornike 25 rabatt 500x500
Passa på att använda rabatten från Länn sport och Nike när du köper nya fotbollskor. Läs mer

Hockeyns dag - en dag för alla

7 feb, 2017
Sm square hockyns dag 11 2017 feb
På lördag den 11 februari firar Saltsjöbadens IF Ishockey med sin årliga Hockeyns dag. Det är en dag för alla som vill pröva på, uppleva och andas ishockey. Dagen avslutas med spännande match i J18 serien, Saltsjöbadens IF mot IFK Tumba. Läs mer
Md ladda ned  2

Nytt medlemssystem i föreningen

1 feb, 2017
Vi inleder nu flera steg i överflytten av vårt medlemsregister och du som är medlem har redan fått en aktiveringskod till ditt nya medlemskonto. Läs mer

Testa vår motionsgympa i Tattby sporthall

20 dec, 2016
Sm square gympa
Tre dagar i veckan kan du träna i Tattby sporthall under ledning av våra egna instruktörer från Saltsjöbadens IF. Passa på att testa under v 3 och 4 i januari, det gäller alla som vill prova. Alltid gratis för dig mellan 13-20 år som har betalat medlemskapet i Saltsjöbadens IF. Läs mer

Basketavslutning med stormatch - besök från Finland

12 dec, 2016
Sm square julavslutning basket 2016
Lördag den 17 december kommer Finland Warriors från Helsingfors på besök till Tippenhallen när Saltsjöbadens IF Basket har avslutning för höstsäsongen.
Här visas nyheter.
Md image
Välkommen till en ny säsong tillsammans med Saltsjöbadens IF, BASKET. Den 10 september börjar basketskolan för våra yngsta spelare. Mer information om anmälan kommer inom kort.
Md image
På lördagarna är det öppen träning i Tippens sporthall. Kl.15-16 är det öppen träning för F/P upp till -05. Kl. 16-17 är det öppen träning för F/P från -04 till -00.
Md image
Seahawks F05/06 tränar i Tattby varje tisdag kl.18.30 och i Neglingehallen varje torsdag kl.18.00. Här är några spelare med coach John och hjälptränare Stina Nilsson. Vill du vara med och spela med oss? Kontakta John.ekberg@mi.se.
Md img 0320
Seahawks P08 tillsammans med JD Sandman och Lars Arrhenius, ordförande för basketsektionen, Saltsjöbadens IF.

Nytt medlemssystem

I år har vi bytt medlemssystem till KanslietOnline.

Får du inte kallelser i det nya systemet har det blivit ett fel i överföringen, och troligtvis ligger fel mail inlagd på den aktives konto.

Systemet kräver framöver att du är inloggad i KanslietOnline för att anmäla ditt barn till T ex Training Camp, innebandy skola osv. Varje barn har en unik inloggning som består av personnummer samt ett lösenord. Är du inte medlem kan du skapa ett konto på vår hemsida som inom kort kommer att pekas om till adressen saltsjobadensif.se

Följ nedanstående steg så snart som möjligt för att säkra att ditt/dina konton är aktiverade så att du kan gå in och anmäla ditt/dina barn innan platser tar slut.

  1. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  2. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar en återställningsmail och kan nu logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  3. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar INTE ett återställningsmail --> Kontakta SIF Kansli med aktuell mailadress så skickar vi ett nytt återställningsmail, logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub