Huvudstyrelse 2014 kopiera

Anmäl dig till Hockeyläger V33

25 apr, 2017
Nu kan du anmäla dig till vårt populära ishockeyläger Läs mer

Hockeyskolan 2016/2017

13 sep, 2016 - HockeySkolan
Tillsammans med Svenska Ishockey förbundet så genomför vi i år en massiv marknadsföringskampanj mot barn födda 09-11 Läs mer

Nytt medlemssystem

I år har vi bytt medlemssystem till KanslietOnline.

Får du inte kallelser i det nya systemet har det blivit ett fel i överföringen, och troligtvis ligger fel mail inlagd på den aktives konto.

Systemet kräver framöver att du är inloggad i KanslietOnline för att anmäla ditt barn till T ex Training Camp, innebandy skola osv. Varje barn har en unik inloggning som består av personnummer samt ett lösenord. Är du inte medlem kan du skapa ett konto på vår hemsida som inom kort kommer att pekas om till adressen saltsjobadensif.se

Följ nedanstående steg så snart som möjligt för att säkra att ditt/dina konton är aktiverade så att du kan gå in och anmäla ditt/dina barn innan platser tar slut.

  1. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  2. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar en återställningsmail och kan nu logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  3. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar INTE ett återställningsmail --> Kontakta SIF Kansli med aktuell mailadress så skickar vi ett nytt återställningsmail, logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.

Matcher i
Saltsjöbadens Ishall

Ishockey Herrar div 4
Måndag 5 december kl 20.30
Saltsjöbadens Ishall
Saltsjöbadens IF - Järna SK

Ishockey J18 Div 2
Lördag 10 december kl 18.30
Saltsjöbadens Ishall
Saltsjöbadens IF -IFK Tumba

Md fredells byggvaruhus 2rad logo cmyk

Medlemmar i Saltsjöbadens IF kan köpa sina Bauerprodukter hos vår samarbetspartner Länna sport, se foldern nedan med årets produkter till bästa pris.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub