Huvudstyrelse 2014 kopiera

Kom igång

Sektions- eller gruppadministratör:


Logga in och börja arbeta med din sektion, grupp eller lag genom att gå till myclub.se och följ instruktionerna för inloggning.

Som admin för ett lag/grupp är din viktigaste uppgift att se till att medlemmarnas uppgifter är korrekta. Personnummer, telefon och mailadresser till vårdnadshavare samt självklart adressen.

Fakturor från föreningen/sektionerna går till vårdnadshavare nummer 1, kontrollera gärna med föräldrarna att de får fakturor när de har gått ut, om inte be dem kontrollera sin skräppost och i andra hand byt mailadress. Det händer att företagsadresser blockerar mail med bifogade PDF-filer. Be föräldrarna att skapa ett MyClubkonto för att administrera sina barn, se fakturor med mera.

Som admin har du också ansvaret att fylla i närvaro i MyClub vid varje tillfälle som laget/gruppen har en gemensam aktivitet inom föreningens verksamhet. Det gör du under kalenderfunktionen där du också lägger in aktiviteterna som sedan läggs i kalendern på lagets/gruppens hemsida.
Du kan välja mellan att lägga in aktiviteterna i datorn med möjlighet att upprepa en stående aktivitet eller via din smartphone gång för gång. Skriv in myclub.se i din webbläsare på telefonen och logga in med dina uppgifter så får du tillgång till att markera närvaro och att kunna se uppgifter om medlemmarna samt hitta snabbvägar till mailadresser och mycket mera.

Se till att varje aktivitet är registrerad och godkänd. Har ni använt kallelser till träning/match måste ni manuellt gå in och godkänna aktiviteten. Att en aktiv har tackat ja räcker alltså inte. Dessutom kan en aktiv som har tackat nej eller inte svarat ha kommit på träningen och då måste ni manuellt registrera detta. Rekommendationen är att göra detta löpande i telefon/surfplatta på plats efter träningen för att det skall bli korrekt. (Det är lätt att glömma vilka som verkligen var på träningen i förra veckan).

Saltsjöbadens IF Kansli

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub