Huvudstyrelse 2014 kopiera

Hallar och idrottsplatser

Saltsjöbadens IF är en stor förening och med 11 sektioner tränar och matchar vi i många olika hallar och idrottsplatser:


Saltsjöbadens IP - Fotboll, Friidrott, Kajak, Simning, Fäktning
På Saltsjöbadens IP finns en 11-manna och en 7-manna fotbollsplan. Det finns också två 5-mannaplaner. Allt på konstgräs.
Dessutom finns löparbanor, höjdhopp, längdhopp, kulstötning och även ansatsbana för stavhopp. Även Näckenbadet ligger vid idrottsplatsen.
Det finns nya fina omklädningsrum och under säsong även cafeteria som är öppen under eftermiddag och på matchhelger.
Kartlänk

Saltsjöbadens Ishall - Ishockey
Saltsjöbadens Ishall ligger vid Saltsjöbadens samskola. Här tränar vi och spelar våra hemmamatcher i ishockey. Det finns fräscha omklädningarum, bra med parkering och välfylld cafeteria som är öppen under de flesta kvällar och under matcherna.
Kartlänk

Näckenbadet - Simning, Kajak
Näckenbadet ligger på Saltsjöbadens idrottsplats. Här håller simsektionen till tränar. I Näckenbadet arrangeras också Saltis cup och andra spännande tävlingar i simning. Under vintern tränar även kajaksektionen i bassängen. Det finns nya omklädningsrum, bastu och cafeteria i samma byggnad.
Kartlänk

Tippenhallen - Basket, Gymnastik, Friidrott
Tippenhallen ligger vi Saltsjöbaden Centrum. Här spelas basket och även gymnasterna tränar i hallen. Under vintersäsongen tränar även friidrottssektionen i Tippenhallen. Det finns omklädningrum med dusch samt närhet till centrum med matbutiker och restauranger.
Kartlänk

Fisksätra sporthall - Innebandy, Basket
Fisksätra sporthall ligger vid Fisksätra station, mitt emot centrum. Här spelar vi innebandy och basket. Dessutom kan viss fotbollsverksamhet finnas i hallen under vintern. Det finns nya fina omklädningsrum och närhet till Fisksätra Centrum med restauranger och mataffärer. Det går utmärkt att ta Saltsjöbanan från Slussen till Fisksätra sporthall.
Kartlänk

Aktivitetshuset Saltsjöbadens IP - Fäktning
I nya fina lokaler med utsikt över Neglingeviken och hela idrottsplatsen bedrivs fäktträning ett par dagar i veckan.
Kartlänk

Fisksätra Aktivitetscenter - (Boxning - Vilande)
Inne i Fisksätra centrum finns de lokaler där vår boxningssektion håller till. Gym, boxningsring och alla annat som behövs för boxningsträning finns här.
Kartlänk

Tattby sporthall - Motionsgymnastik, Basket, Fotboll
I Tattby sporthall bedriver Saltsjöbadens IF Motionsgymnastik tre dagar i veckan. Dessutom tränar basket och fotboll här. Nya fräscha omklädningsrum och gott om parkeringsplatser.
Kartlänk

Sicklahallen - Gymnastik
I Sicklahallen tränar Saltsjöbadens IF Gymnastik ett par dagar i veckan. Sicklahallen är en anpassad hall för gymnastik.
Kartlänk

Saltsjöbadens golfbana - Skidor
Under vintern läggs det skidspår på golfbanan där vår skidsektion bedriver träning.
Kartlänk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub