Huvudstyrelse 2014 kopiera

Skapa ett MyClub konto

NYHET
Skapa ett konto i MyClub och hantera dina aktiva barns uppgifter samt fakturor med mera.


MyClub är det system som vi använder inom inom Saltsjöbadens IF för att skicka kallelser, fakturor, hålla koll på medlemmens kontaktuppgifter inklusive kontaktpersoner. Vi ber er därför alla föräldrar att skapa ett konto för att kunna administrera sitt/sina barn i MyClub.

På så sätt underlättar du för ledare, och för administrationen i sektionen och på kansliet.
Men det hjälper även er själva eftersom ni då har bättre koll på era kallelser, ser kalendern, ser alla dina fakturor, alla medlemmar i gruppen, telefonnummer till alla föräldrar i laget/gruppen och kanske viktigast av allt ändra kontaktuppgifter så att de alltid stämmer.

OBSERVERA: kallelser går till de som ledaren bestämmer i utskicket, fakturor går endast till kontaktperson nummer 1. Då den aktive blir myndig går fakturan endast till medlemmen. Därav viktigt att det finns en mailadress inlagd.

Har du flera aktiva i föreningen och de har samma mail kopplat/inlagd så administrerar du alla på samma inloggning.

Gå till myclub.se. Klicka på "Skapa konto" och gör det med samma mailadress dit du får dina kallelser eller mail från myclub. Sedan får du välja ett eget lösenord, du får ett bekräftelsemail till din mailbox, klicka på det och logga sedan in på myclub.se.

Har du frågor, maila oss gärna på medlem@saltsjobadensif.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub