Huvudstyrelse 2014 kopiera

Anmälan till Summercamp 2017

Publicerad 2017-03-28 13:14
Nu öppnar vi anmälan till Summercamp 2017

Läs mer på Pdf-filen här bredvid

Anmälan sker på vår nya medlems/Hemsida som du kommer att dirigeras om till.

Anmälan till Summercamp 2017


Du måste ha aktiverat ditt barns/den aktives konto och göra anmälan i inloggat läge.Stöter du på problem följ denna rutin som medlem.

I år har vi bytt medlemssystem till KanslietOnline.

Får du inte kallelser i det nya systemet har det blivit ett fel i överföringen, och troligtvis ligger fel mail inlagd på den aktives konto.

Systemet kräver framöver att du är inloggad i KanslietOnline för att anmäla ditt barn till T ex Training Camp, innebandy skola osv. Varje barn har en unik inloggning som består av personnummer samt ett lösenord. Är du inte medlem kan du skapa ett konto på vår hemsida som inom kort kommer att pekas om till adressen saltsjobadensif.se

Följ nedanstående steg så snart som möjligt för att säkra att ditt/dina konton är aktiverade så att du kan gå in och anmäla ditt/dina barn innan platser tar slut.

  1. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  2. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar en återställningsmail och kan nu logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.
  3. Personnummer stämmer, lösenordet fungerar INTE --> Tryck på glömt lösenord --> Du mottar INTE ett återställningsmail --> Kontakta SIF Kansli med aktuell mailadress så skickar vi ett nytt återställningsmail, logga in --> Gå vidare till inställningar i din profil och se till att alla uppgifter stämmer.

Kontakt med Kansli

Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub