Huvudstyrelse 2014 kopiera

Nytt medlemssystem i föreningen

Publicerad 2017-02-01 18:07
Ladda ned  2
Vi inleder nu flera steg i överflytten av vårt medlemsregister och du som är medlem har redan fått en aktiveringskod till ditt nya medlemskonto.

I vårt första steg i flytten så skickades det ut ett mail som innehöll en inloggning till det nya medlemskontot. Och inför detta fick du ett mail med information om händelseförloppet. Snart hälften av alla medlemmar har aktiverat sitt konto. I nästa steg kommer samtliga ledare få ett ledarkonto där samtliga lag/grupper finns presenterat som man ansvarar för. I samband med det utskicket kommer också en ledarmanual finnas tillgänglig med de allra viktigaste funktionerna i systemet.

Vi kommer också att fortlöpande bygga på informationen med tips och råd för bästa resultat. Det pågår också ett arbete med att upprätta våra nya hemsidor för respektive sektion och lag/grupp.

Under tiden som flytten pågår så är alla funktioner i MyClub tillgängliga och vi rekommenderar att skicka kallelser på veckobasis fram tills de nya ledarkontona är aktiverade. All närvarorapportering som görs i det gamla kommer att föras över till det nya systemet. Du som ledare kommer få information så fort den är tillgänglig när vi påbörjar flytten av just ditt lag/grupp.

Tveka inte att maila oss på medlem@saltsjobadensif.se om du har några frågor så besvarar vi så snabbt vi kan.

Hälsningar

SIF Kansli.

Michael Jacobson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub